Inchidere oficiala

 

In data de 15.IX.2007, la Cafe Amsterdam, str. Covaci nr. 6. sector 3. Bucuresti, a avut loc inchiderea oficiala a proiectului PPA 04/RM/9/1 "Dezvoltarea sistemelor de management financiar si control in cadrul sectorului public", finantat de Guvernul Olandei, beneficiar  fiind Ministerul Finantelor Publice, Unitatea centrala de armonizare a sistemelor de management financiar si control.

 

La reuniunea festiva de inchidere au participat reprezentanti din partea : Ambasadei la Bucuresti a Regatului Olandei; ministerelor din Olanda implicate in proiect (Ministerul Finantelor, Ministerul Afacerilor Economice, Ministerul Afacerilor Externe si Ministerului Locuintei, Amenajarii Teritoriului si Mediului din Olanda); Unitatii centrale de armonizare a sistemelor de management financair si control; Ministerului Finantelor Publice; Ministerului Afacerilor Externe; Ministerului Apararii Nationale; ministerului Administratiei si Internelor; Ministerului Economiei si Comertului; Ministerului Culturii si Cultelor; alte institutii publice centrale.

 

Cu aceasta ocazie au fost sustinute scurte alocutiuni de catre domnul Rob Moioli, reprezentant al Ministerului Amenajarii Teritoriului si Mediului din Olanda si de catre domnul Petre Alexandru Dima, controlor financiar sef, Unitatea centrala de armonizare a sistemelor de management financiar si control.

 

In cadrul discursurilor s-a subliniat importanta pe care acest proiect a avut-o pentru Ministerul Finantelor Publice si pentru celelalte ministere, in ceea ce priveste introducerea sistemelor de management financiar si control , noua abordare a responsabilitatii manageriale si a implementarii unui nou mod de gandire si actiune la nivelul administratie publice centrale.